Καθαρισμός Παραλίας Λαγονησίου

Στις 25/04/2018 οι μαθητές της Γ΄ τάξης με τις Εκπαιδευτικούς των τάξεων, τον Γυμναστή και την Διευθύντρια πραγματοποίησαν καθαρισμό της παραλίας “Ευκάλυπτοι” στο Λαγονήσι. Η δράση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος εθελοντισμού και αλληλεγγύης “Νοιάζομαι και Δρω” και οι μαθητές σαν ενεργοί πολίτες νοιάστηκαν και έδρασαν για την παραλία τους. Συμμετείχαν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Περιβάλλοντος Δήμου Σαρωνικού κ. Γκούμα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας.

Ευχαριστήρια επιστολή της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κας Κατερίνας Γκούμα προς την Διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δ/ντρια κα.Λέκκα και τους Δασκάλους του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων που στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Νοιάζομαι και Δρω” μεταδίδουν στα παιδιά την ιδέα του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που με την ενθουσιώδη συμμετοχή τους συνέβαλαν, όχι μόνο στον καθαρισμό της ακτής του Λαγονησίου αλλά και στην προβολή της ομορφιάς του τόπου μας σε όλη την Ελλάδα.
Με την προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας προς το καλύτερο.
Καλό και καθαρό καλοκαίρι!

Αικατερίνη Παπασταμέλου- Γκούμα
Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

Updated: 30 Απριλίου 2018 — 14:01
3ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων (Λαγονήσι) © 2013 Frontier Theme