Για τις Βιβλιοδρομίες στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα

3ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 οι μαθητές του σχολείου μας που έχουν δηλώσει συμμετοχή στις βιβλιοδρομίες  θα πρέπει να βρίσκονται  5:30 το απόγευμα στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα Βάρη Αττικής 16602, ΤΗΛ: 210 9656200 .

Οι βιβλιοδρομίες θα ξεκινήσουν στις 6 μμ. Τα παιδιά θα πάνε στο χώρο Διαγωνισμού και θα επιστρέψουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων & κηδεμόνων τους.

Οι μαθητές επιτρέπεται να κρατούν μαζί τους και να συμβουλεύονται τα βιβλία  κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Επιτρέπονται σημειώσεις των παιδιών πάνω στα βιβλία, αρκεί να είναι μικρής έκτασης. θα κληθούν να επεξεργαστούν γραπτά θέματα, σχετικά με τα βιβλία που διάβασαν. Με τον τρόπο αυτό κάθε Βιβλιοδρόμος αξιολογείται στην κατανόηση της δομής και της πλοκής του περιεχομένου των βιβλίων, των χαρακτήρων, αλλά και στην εμπέδωση της δημιουργικής πρόσληψης των αφηγηματικών και γλωσσικών στοιχείων.

Να έχουν μαζί τους στυλό. Χρήσιμα είναι τα στυλό  που σβήνουν, για τυχόν λάθη. Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού. Καλό θα είναι να ΄χουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό & χαρτομάντιλα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Updated: 25 Απριλίου 2018 — 11:44
3ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων (Λαγονήσι) © 2013 Frontier Theme