Ημέρα σχολικού αθλητισμού # Υπεύθυνη δήλωση

Με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 θα εναρμονιστεί φέτος η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου»

Στο πλαίσιο αυτό το σχολείο μας οργανώνει δραστηριότητες για όλους τους μαθητές  για τη Δευτέρα 30/9 με τη βοήθεια της ομάδας “Συν Κίνησις” η οποία αποτελείται από μία πλειάδα ειδικοτήτων.

Ακολουθεί η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ συμμετοχής των μαθητών στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

 

3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο/η κάτωθι υπογεγραμμένος/η……………………………………………………………. δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω στο παιδί μου……………………………………… ………………………………………… να συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του σχολείου, στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής μέρας σχολικού αθλητισμού. Το πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί από την εξειδικευμένη ομάδα «Συνκίνησης» περιλαμβάνει τις ακόλουθες δραστηριότητες:

Αερόβιες κινητικές δραστηριότητες, ομαδικά-ατομικά αθλήματα, «πίστες» κινητικών παιχνιδιών, παραδοσιακά παιχνίδια, παιχνίδια εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα-ολυμπιακά αθλήματα, χορό-μουσικές δραστηριότητες, εικαστικά συναφή με τη θεματολογία. 

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30/9/2019 και το κόστος συμμετοχής είναι 4 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχουν τα παιδιά στα αθλήματα είναι να έχουν φέρει στο σχολείο το ΑΔΥΜ.

 

Ο/Η δηλών/ούσα……………………….

ΥΠΕΥΘΥΝΗ_ΔΗΛΩΣΗ_ΗΜΕΡΑΣ_ΣΧ_ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Updated: 27 Σεπτεμβρίου 2019 — 10:59
3ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων (Λαγονήσι) © 2013 Frontier Theme